Aktiviteter

Vi skräddarsyr ert event oavsett om det är en möhippa, svensexa, kickoff eller teambuilding med olika samarbetsövningar. Våra event passar bra till de flesta idrottsföreningar.

Varför inte köra en annorlunda afterwork med ett gäng kollegor, grannar eller vänner? Bumperball eller elchockfotboll som huvudaktivitet, samt några enklare aktivitetsformer skapa er egen 3 kamp

  1. Dragkamp
  2. Hoppa storsäck
  3. Blåsrör

 

Musikanläggning ingår gratis till alla våra event.

Alla våra events sker på eget ansvar och egen risk.

Minimum 10 pers för ett event.

Vissa event förekommer åldersgräns.

 

BumperBall

Ett spel med många namn som innebär att man tar på sig stora plastbollar och spelar en fotbollsmatch eller en bowlingserie med mänskligt bowlingklot. Den gör sammandrabbningar till ett rent nöje. Varför inte byta ut en vanlig träning till ett spännande och överraskande moment till er ordinarie träning. Vi kommer ut och gör det på er egen träningstid både inomhus och utomhus på gräs. Kör igång hösten med en kickoff. Boka ett Bumperball-event och bjud in era sponsorer för en rolig aktivitet!

Passar även bra till när man ska ha ett fotbollskalas.

 

Elchock-fotboll

Succén är nu i Sverige och vi har den hos oss!

Det är vansinnigt roligt… varning för otroligt mycket skratt!!!

Vårt mest pulshöjande och nervpirrande event. Ett annorlunda event till svensexan, möhippan eller grabb/tjej-träffen. Fungerar för alla möjliga lagsporter som fotboll, handboll, innebandy eller basket.

Vågar ni prova detta event och spänna fast denna apparat på benet?

Enlight1

 

Speedradar

Precis som det låter – en hastighetskamera. Finns det något roligare än att mäta hur snabbt du skjuter fotbollen/handbollen?

Ställ upp den bakom ett mål på en fotbollens dag eller en handbolls cup i er förening och där kommer garanterat bli en lång kö. Vi har möjlighet att komma ut till er fotbollsträning och köra ett upplägg t ex fokuserat på speed där vi använder både parachutes, agility prylar och givetvis kameran. Ibland är det kul att både bryta mönstret samt att höra någon annan tränare och få både tips och nya idéer till upplägg.

bkpam2207259_radar